Program “Edukacijom do mira” – Oglas za treću generaciju

U okviru novog obrazovnog programa
„Savremene tendencije u kritičkoj misli“

i kao odgovor na veliku potražnju
CGO, po treći put u Crnoj Gori, predstavlja svjetski poznat

PROGRAM „EDUKACIJOM DO MIRA“
(Peace Education Program – PEP)

Ovaj program čini deset radionica, koje će se održavati jednom nedjeljno, u trajanju od sat vremena i trideset minuta. Osmišljen je od strane Fondacije Prem Ravat, sa namjerom da polaznicima pomogne da otkriju unutrašnje resurse, prepoznaju sopstvenu vrijednost i razviju pozitivne životne vještine, te istraže mogućnost unutrašnjeg mira.

Program će voditi gđa Caroline Jovićević, lokalna menadžerka programa „Edukacijom do mira“, tokom radionica koje će se odvijati u prostorijama CGO, svakog četvrtka u 17:30h, počevši od 5. februara 2015. i traju do 9.aprila 2015. Program će se odvijati na crnogorskom i engleskom jeziku i besplatan je za sve polaznike.

Kako biste se prijavili, pošaljite Vaš CV ili biografiju i motivaciono pismo na info@cgo-cce.org, sa nazivom: Za program „Edukacijom do mira“.

Kapacitet ovog kursa je 50 osoba. Prijave će se primati dok se ne dostigne ovaj broj. Bićete obaviješteni da ste primljeni u roku od 72 sata od slanja Vaše prijave CGO-u. Preporučujemo Vam da se prijavite što ranije za ovaj izuzetno popularni kurs, jer očekujemo da će mjesta biti popunjena jako brzo.

Za više informacija o programu „Edukacijom do mira“, posjetite:
www.tprf.org/en/programs/peace-education-program, www.porukamira.org.rs