Program „Edukacijom do mira” (PEP) – osmi put

U okviru obrazovnog programa
„Savremene tendencije u kritičkoj misli“
i kao odgovor na veliko interesovanje
CGO, po osmi put u Crnoj Gori, predstavlja svjetski poznat

PROGRAM „EDUKACIJOM DO MIRA“
(Peace Education Program – PEP)

Ovaj program čini deset radionica, koje će se održavati jednom nedjeljno, u trajanju od sat vremena i trideset minuta. Osmišljen je od strane Fondacije Prem Ravat, sa namjerom da polaznicima pomogne da otkriju unutrašnje resurse, prepoznaju sopstvenu vrijednost i razviju pozitivne životne vještine, te istraže mogućnost unutrašnjeg mira.

Program će voditi gđa Caroline Jovićević, lokalna menadžerka programa „Edukacijom do mira“, tokom radionica koje će se odvijati u prostorijama CGO, svakog četvrtka od 17:30h do 19:00h, u periodu od 13. oktobra 2016. do 15. decembra 2016. Program će se odvijati na crnogorskom i engleskom jeziku i besplatan je za sve polaznike/ce.

Kako biste se prijavili, pošaljite Vašu kratku biografiju (ime, broj telefona, e-mail, datum rođenja, trenutno zanimanje, itd) na info@cgo-cce.org, sa naznakom: Za program „Edukacijom do mira“.

Kapacitet ovog kursa je 50 osoba. Preporučujemo Vam da se prijavite što ranije za ovaj izuzetno popularni kurs, jer očekujemo da će mjesta biti popunjena jako brzo.

Za više informacija o programu „Edukacijom do mira“, posjetite:
www.tprf.org/en/programs/peace-education-program, www.porukamira.org.rs

Napomena: Ovaj program je akreditovan od strane Zavoda za školstvo. Ukoliko ste nastavnik/ca i želite da dobijete sertifikat u kojem je naznačeno koliko ste sati programa pohađali, molimo Vas da se prijavite preko Pedagoškog centra Crne Gore (PCCG) koji će proslijediti CGO-u vašu aplikaciju. U tom slučaju pošaljite Vašu kratku biografiju (ime, broj telefona, e-mail, datum rođenja, trenutno zanimanje, itd) Danilu Lekoviću, danilo.mne@gmail.com, PEP koordinatoru u PCCG.