Edukacijom do mira – deseti put

U okviru obrazovnog programa
„Savremene tendencije u kritičkoj misli“
i kao odgovor na veliko interesovanje
CGO, po deseti jubilarni put u Crnoj Gori, predstavlja svjetski poznat
PROGRAM „EDUKACIJOM DO MIRA“
(Peace Education Program – PEP)

Ovaj program čini deset radionica, koje će se održavati jednom nedjeljno, u trajanju od sat vremena i trideset minuta. Osmišljen je od strane Fondacije Prem Ravat, sa namjerom da polaznicima pomogne da otkriju unutrašnje resurse, prepoznaju sopstvenu vrijednost i razviju pozitivne životne vještine, te istraže mogućnost unutrašnjeg mira.

cgo-cce-pep-x

Program će voditi gospođa Caroline Jovićević, lokalna menadžerka programa „Edukacijom do mira“, tokom radionica koje će se odvijati u prostorijama CGO-a, svakog četvrtka od 17:30h, u periodu od 13. aprila 2017. do 15. juna 2017. Program će se odvijati na crnogorskom i engleskom jeziku i besplatan je za sve odabrane polaznike/ce.

Kako biste se prijavili, pošaljite Vašu kratku biografiju (ime, broj telefona, e-mail, datum rođenja, trenutno zanimanje, itd) na info@cgo-cce.org, sa naznakom: Za program „Edukacijom do mira“.

Kapacitet ovog kursa je 50 osoba. Preporučujemo Vam da se prijavite što ranije, jer očekujemo da će mjesta biti popunjena jako brzo. Za više informacija o programu „Edukacijom do mira“, posjetite: www.tprf.org/en/programs/peace-education-program, www.porukamira.org.rs

Napomena: Ovaj program je akreditovan od strane Zavoda za školstvo. Ukoliko ste nastavnik/ca i želite da dobijete sertifikat u kojem je naznačeno koliko ste sati programa pohađali, molimo Vas da se prijavite preko Pedagoškog centra Crne Gore (PCCG) koji će proslijediti CGO-u vašu aplikaciju. U tom slučaju pošaljite Vašu kratku biografiju (ime, broj telefona, e-mail, datum rođenja, trenutno zanimanje, itd) Danilu Lekoviću, danilo.mne@gmail.com, PEP koordinatoru u PCCG.

Ovo je posljednje izdanje PEP-a u Crnoj Gori i vaša posljednja šansa da pohađate ovaj veoma popularan program. Ne propustite je!