Poziv za pohađanje Male škole filma

Centar za građansko obrazovanje (CGO) raspisuje

POZIV

za pohađanje
MALE ŠKOLE FILMA

Ukoliko si učenik/ca osnovne škole i imaš između 12 i 15 godina, a želiš da istražiš teme ljudskih prava, tolerancije i multikulturalnosti na inovativan način, da učiš o osnovama filma, filmskom izrazu i produkciji, onda je MALA ŠKOLA FILMA prava prilika za tebe!

Malu školu filma čin niz interaktivnih sesija na kojima učiš o snazi umjetnosti i vrijednostima građanskog društva, a u završnom dijelu i da kreiraš svoj kratki film kojim ćeš zagovarati promjene oko sebe koje nose poštovanje ljudskih prava i različitosti.

Tokom čitavog ovog inspirativnog procesa, imaćeš podršku stručnih mentora i CGO-a, koji će ti pomoći da razumiješ medijum filma i da ostvariš i svoju filmsku ideju. Osim toga, imaćeš priliku da upoznaš vršnjake/kinje sličnih interesovanja, stekneš nove prijatelje i zabaviš se.

Kako se prijaviti?

Broj mjesta je ograničen, a kako bi osigurao/la svoje mjesto, popunjavanjem formulara ili biografije na info@cgo-cce.org najkasnije do 3. aprila 2024.

Vrijeme i mjesto održavanja

Škola će trajati od 8. aprila do 23. maja 2024. godine, sastojaće se iz 13 sesija u trajanju od po sat ili sat i po (dvije sesije sedmično), a organizovaće se u Velikoj Sali CGO-a (ul.  Svetlane Kane Radević 1/1, Podgorica).

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas na info@cgo-cce.org.

Ovaj program je dio projekta Mladi za mlade! koji CGO sprovodi uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici kroz Program malih grantova Demokratske komisije.