Program “Edukacijom do mira”

U okviru novog obrazovnog programa
„Savremene tendencije u kritičkoj misli“

i kao odgovor na veliko interesovanje
CGO, po drugi put u Crnoj Gori, predstavlja svjetski poznat

PROGRAM „EDUKACIJOM DO MIRA“
(Peace Education Program – PEP)

Ovaj program čini deset jednočasovnih radionica, koje će se održavati jednom nedjeljno. Osmišljen je od strane Fondacije Prem Ravat, sa namjerom da polaznicima pomogne da otkriju unutrašnje resurse, prepoznaju sopstvenu vrijednost i razviju pozitivne životne vještine, te istraže mogućnost unutrašnjeg mira.

Program će voditi gđa Caroline Jovićević, menadžerka programa „Edukacijom do mira“ u Crnoj Gori, a radionice će se održavati u prostorijama CGO-a, svakog četvrtka u 17:30, počevši od 16. oktobra 2014. Program će se odvijati na crnogorskom i engleskom jeziku i besplatan je za sve polaznike.

Kako biste se prijavili, pošaljite Vaš CV ili biografiju i motivaciono pismo na info@cgo-cce.org, sa nazivom: Za program „Edukacijom do mira“.

Broj polaznika za ovaj kurs je ograničen na 45 osoba. Preporučujemo Vam da se prijavite što ranije za ovaj izuzetno popularni kurs, jer očekujemo da će mjesta biti popunjena jako brzo. Zainteresovani koji se prijave nakon što se dostigne brojka od 45 mjesta će dobiti obaviještenje sa pozivom da budu učesnici/e sljedećeg PEP-a u februaru 2015. Nastavićemo da primamo prijave do 15. oktobra. Bićete obaviješteni da li ste primljeni u roku od 72 sata od slanja Vaše prijave CGO-u.

Za više informacija o programu „Edukacijom do mira“, posjetite: