Uručeni sertifikati za 34 polaznika/ce VII ciklusa PEP-a

U Centru za građansko obrazovanje (CGO), nakon desetonedjeljnog trajanja, završen je VII ciklus radionica u okviru svjetski poznatog Programa Edukacijom do mira (PEP), a sertifikate za uspješno pohađanje dobilo je 34 učesnika/ca.

cgo-cce-pep-diplome

Radionice su bile raznovrsne i podsticajne, a materijali su za ovaj program predstavljali izbor iz ključnih tema o kojima je pred međunarodnom javnošću govorio Prem Ravat, svjetski priznat stručnjak u ovoj oblasti. Svrha PEP-a je da pomogne učesnicima/cama da istraže mogućnost ličnog mira i otkriju njihove unutrašnje resurse – oruđa za život kao što su unutrašnja snaga, mogućnost izbora, zahvalnost i nada. Svaka radionica sastojala se od nekoliko video priloga, vremena za razmišljanje i pratećeg materijala za čitanje.

cgo-cce-pep-diplome1

Novi odnosno VIII po redu ciklus PEP radionica realizovaće se od oktobra 2016. godine, te ohrabrujemo sve zainteresovane polaznike/ce programa da u kontinuitetu šalju svoje prijave, koje će CGO uredno evidentirati. O detaljima VIII ciklusa, naknadno ćemo informisati sve građane/ke.

CGO realizuje Program Edukacijom do mira u okviru svog obrazovnog programa „Savremene tendencije u kritičkoj misli“, a radionice vode menadžerka PEP-a za Crnu Goru, gospođa Caroline Jovićević.

Tamara Milaš, saradnica na programima u CGO-u