Informacija za zainteresovane kandidate – PEP

Zbog ogromnog interesovanja za Program Edukacijom do mira (PEP), Centar za građansko obrazovanje (CGO) obaviještava zainteresovane kandidate/kinje da se na listi čekanja za ovaj veoma popularni kurs trenutno nalazi 185 osoba. Kako bi odgovorili na zahtjeve registrovanih učesnika/ca sa liste čekanja, na način koji pokazuje poštovanje prema svima koji su na listi čekanja, nećemo objavljivati konkurs za PEP 7. Umjesto toga, koordinatorka ispred CGO-a Tamara Milaš će pozivati osobe sa liste čekanja dok se ne popune 74 slobodna mjesta za PEP 7. Ostatak zainteresovanih će biti na listi za čekanje za PEP 8 koji će početi u oktobru 2016.

Ako se vaše ime već nalazi na listi čekanja, a nijeste sigurni da li želite da učestvujete u PEP-u 7, koji se održava od 14. aprila do 16. juna 2016, molimo vas da obavijestite CGO da bi mogli da ustupimo vaše mjesto nekom ko hoće definitivno da prisustvuje. Molimo za razumijevanje i saradnju: interesovanje za PEP je veliko. Ako ste već primljeni a ne pojavljujete se, odnosno ako odustanete poslije nekoliko radionica, oduzimate priliku nekom drugom ko strpljivo čeka i ko ozbiljno želi da uspješno završi PEP.

pep7

Hvala na interesovanju za PEP. CGO, Jovićevići i tim PEP-a su predani svakom ko želi da učestvuje u PEP-u. Cijenimo i vaše strpljenje. Svaki učesnik/ca je vrijedan i vi ćete dobiti poziv čim bude bilo mjesta za vas. U međuvremenu, budite uvjereni da je PEP vrijedan čekanja!

Ako želite da učestvujete u programu PEP, ne brinite, dobićete svoju priliku. Pošaljite email ili SMS koordinatorki PEP-a Tamari Milaš (tamara@cgo-cce.org) i zamolite je da vas doda na listu za čekanje. Dobićete poziv i bićete registrovani za sljedeći PEP nakon što se registruju svi kandidati/kinje sa trenutne liste čekanja. Prednost u tome je što sada pozivamo ljude onim redoslijedom kojim su se prijavljivali za listu čekanja.