Kako gledati filmove na UBRZAJ 2020?

Ovdje možete pročitati upustvo kako gledati online filmove na ovogodišnjem izdanju festivala.

Upustvo za gledanje filmova

Kako bi gledali filmove sa ovogodišnjeg Crnogorskog festivala filma o ljudskim pravima UBRZAJ potrebno je da se registrujete na https://ondemand.kinomeetingpoint.ba/page/ubrzaj-me/

Proces registracije je jednostavan i brz.

  1. Kliknete opciju “Create account” i unesete svoje podatke u ponuđena polja. Ta polja uključuju vaše ime i prezime, e-mail adresu, kreiranje lozinke i druge osnovne podatke.
  2. Nakon registracije kliknite JOŠ JEDNOM na ovaj link: https://ondemand.kinomeetingpoint.ba/page/ubrzaj-me/ i otvoriće se ponuda sa filmovima sa ovogodišnjeg izdanja festivala.
  3. Kada se odlučite koji film želite gledati, kliknite opciju “Rent film” i odabrani film će se naći u sekciji “My Library” u gornjem desnom uglu sajta.

Gledanje svih filmova na Festivalu UBRZAJ je besplatno.

Svi filmovi na Festivalu UBRZAJ 2020 biće vam dostupni za gledanje dva dana (48h) od trenutka njihovog prvog prikazivanja na programu Festivala UBRZAJ 2020: https://ubrzaj.me/program-crnogorskog-festivala-filma-o-ljudskim-pravima-ubrzaj-2020/

Imajte u vidu da je broj gledalaca za određene filmove ograničen, pa preporučujemo da gledate filmove u vrijeme koje je naznačeno u programu.

www.ubrzaj.me